Bedriftsbistand AS


Vi tar deler eller hele rekrutterings -og ansettelsessprosessen av nye medarbeidere til din bedrift

Vi dekker følgende bransjer

Logistikk og lager

Vår erfaring tilsier at dette er en dynamisk bransje. Vi holder oss på topp og sitter hele tiden på nye kandidater som er klare for rask oppstart. Kandidatene fra oss blir ansatt direkte hos deg og blir dine fra starten av. Vi har kandidater med mye erfaring, forskjellige kurs og førerkort.

Salg og kundeservice

Det finnes mange selgere på markedet, men kun en håndfull gode. Vi har gode verktøy og metoder for å finne frem til de beste. Salg og kundeservice er et dynamisk yrke i kontinuerlig endring, og vi vet hvor viktig et godt samarbeid mellom oss er for å finne kandidater som passer inn hos dere.

Butikk, service og HoReCa

Disse stillingene er utfordrende for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Vi leter frem kandidatene med høy arbeidsmoral, serviceinnstilt og god kremmerånd. For oss er det like viktig at din nye ansatte vil trives hos dere, som at dere er fornøyd med kandidaten.

Ledere og franchise

Vi løser oppdrag for både store og små bedrifter. Vi finner kandidater som er villig til å gå «all in». Feilrekruttering til disse stillingene er kostbart, så her legger vi ned mye tid og ressurser for å finne riktig kandidat.

Vi rekrutterer personell til bedrifter i hele landet, og vi skaffer de beste!

cafe
Restaurant

La rekruttering bli vårt ansvar!

Send oss en uforpliktende forespørsel via kontaktskjemaet under

Tlf. 48 45 50 05

Tilgjengelig dag, kveld og helg.

Eller besøk oss i

Apotekergata 10, 0180 Oslo.
Bedriftsbistand AS
Org nr 991 163 972

Kontaktskjema