Bedriftsbistand AS


Vi tar deler eller hele rekrutterings -og ansettelsessprosessen av nye medarbeidere til din bedrift

Rekrutteringsbistand ved nyansettelser


Om oss

Bedriftsbistand er et bemanningsbyrå med fokus på kvalitet, rask levering og et godt samarbeid. Vi tar på oss både store og små oppdrag, og jobber med bedrifter i hele Norge. Du vil få din egen rådgiver som tar deg gjennom hele prosessen fra start til slutt.

Vi jobber hver dag for å holde oss oppdatert på nye rekrutteringsmetoder, og tilbyr flere forskjellige modeller. Hos oss kan du velge mellom tradisjonell rekruttering via CV-databaser og stillingsannonser, men vi tar også i bruk sosiale medier for å tiltrekke oss kandidater.

Vi forstår at bedrifter som benytter seg av en rekrutteringstjeneste er opptatt av kvalitet og tid. Våre rådgivere jobber raskt og vil ha løst oppdraget innen 3 uker, men de fleste har vi løst mye raskere. Etter mange suksessfulle rekrutteringer har vi bygd opp en solid base med kandidater og flere er allerede klare for oppstart.

Hver bedrift er unik og vi tilpasser oss hvert oppdrag vi jobber med. Sammen går vi gjennom en omfattende kravspesifikasjon for å finne din perfekte kandidat. For oss er det like viktig at arbeidstaker trives i sin nye jobb som at du er fornøyd med din nye ansatt.   

Våre rådgivere er tilgjengelig for oppdrag når behovet oppstår Har du spørsmål om hvordan vi jobber, hvilke oppdrag vi løser eller i forhold til avtalene vi tilbyr kan vi nås på telefon eller e-post.

 

La rekruttering bli vårt ansvar!

Send oss en uforpliktende forespørsel via kontaktskjemaet under

Tlf. 48 45 50 05

Tilgjengelig dag, kveld og helg.

Eller besøk oss i

Apotekergata 10, 0180 Oslo.
Bedriftsbistand AS
Org nr 991 163 972

Kontaktskjema